Arkivkurs

Dagens elektroniske arkiv- og dokumenthåndteringssystemer aktiverer fagmiljøer som har ulike krav og forventninger til de tekniske hjelpemidlene som skal løse arbeidsoppgavene.

De elektroniske løsningenes kompleksitet kombinert med ulike behov og spesialisert kompetanse blant de ansatte gjør det desto viktigere at alle brukergrupper har visse kunnskaper om arkivfaglige prinsipper og hvordan de tekniske løsningene kan bidra til effektiv gjennomføring av daglige arbeidsoppgaver. At de har fullført leksjoner i hvorfor og hvordan på arkivområdet.

EKOR AS tilbyr ulike hel- eller halvdags arkivkursopplegg som kan tilpasses dine medarbeideres fagkrets og forkunnskaper.

Arkivkursenes målgruppe kan for eksempel være arkivarer, brukere, ledere, IKT-konsulenter, utviklere, prosjektledere eller andre grupper. Arkivkursene tar for seg utvalgte emner innen elektronisk arkiv og dokumenthåndtering etter avtale.

EKOR AS’ medarbeidere har lang erfaring med arkivfaglig-teknisk rådgivning og opplæring ved innføring og ajourføring av elektroniske arkiv- og dokumenthåndteringsløsninger for kunder i privat og offentlig sektor.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om arkivkursene våre.

Typiske leveranser

  • Tilpassede kursopplegg
  • Arkivkurs del 1 (2-4 timer): 1. Hva er arkiv?, 2. Hva er metadata?, 3. Hvorfor arkivere?, 4. Fordeler og ulemper med elektronisk arkiv, 5. Hvordan arkivere?, 6. Arkivfaglige fallgruver i elektroniske løsninger.
  • Arkivkurs del 2 (2-4 timer): 1. Roller, rutiner og oppgaver i dagligarkivet, 2. Nærmere om løsningene for elektronisk arkiv og dokumenthåndtering i din bedrift, 3. Effektiv, elektronisk dokumenthåndtering i din avdeling.
  • Arkivkurs del 3 (etter avtale): Oppfølging, oppfriskning eller spesialkurs.
Kontaktinformasjon

EKOR AS, org.nr. 915003095
Post: Postboks 1406 Vika, 0115 Oslo
Besøk: Haakon VIIs gate 9, 0161 Oslo
Telefon: +47 901 14 042

%d bloggere liker dette: